Aktivt fysioterapi – vil du prøve slyngetrening?

Friidrett

Vi har gleden av å invitere foreldre til alle utøvere og utøvere fra 12 år  og oppover til gratis kurs i bruk av Record slynger.  Det er vår nye samarbeidspartner Aktiv Fysioterapi som skal holde kurset i sine lokaler i Stasjonsveien 45, 1482 Nittedal.

Slyngetreningen kan anbefales til alle utøvere for å forebygge og vedlikeholde styrke, spesielt i sommersesongen. Har man foreldre som også kan bruke slynge så har man også noen til å støtte seg til eller trene sammen med. For foreldre er dette også en fin treningsform i seg selv.

En del av våre eldste utøvere trener i dag med Redcord Slyngetrening for å forebygge og vedlikeholde styrke i sommersesongen. De bruker Redcord reisesett slik at man kan ta det med seg og trene nesten hvor som helst. Redcord slyngetrening brukes av både behandlere, trenere og utøvere over hele verden fordi det er Prestasjonsfremmende,  Effektivt,  Funksjonelt,  Skadeforebyggende.  Les mer på www.redcord.no.

Vi kommer til å sette opp i alt 4 kurs av à 1 time. De to første datoene er:

  • Onsdag 12/2 kl.19
  • Onsdag 26/2 kl.19

 Vi oppfordrer dere alle til å delta! Det er maks 16 deltakere pr kurs så her er det førstemann til mølla J –  Meld dere på til Morten Nilsen på mortni4@online.no