Klikk på bestillingsskjemaet for å laste det ned. Fyll det ut og send inn bestillingen.

Klubbtøyet i skjemaet er spesialkolleksjonen med klær tilpasset friidrett. Dette er et tillegg til felleskolleksjonen til NIL som fås kjøpt hos SPORT1.

Vi har også avtale med PS Sport på Helsfyr om rabatt på sko (joggesko, friidrettssko). Det er bare å si at du kommer fra Nittedal IL Friidrett.

Klubbtøy på stevner

Aktive utøvere fra 10 år og oppover skal stille i konkurransedrakt. Den består av singlet eller topp med Nittedal IL-logo på brystet, samt kort tights eller shorts. For de yngre er det i orden å bruke friidrettens T-skjorte med Nittedal Friidrett på ryggen. Bruk gjerne lange tights hvis det er kaldt. Overtrekksjakke er også greit.

Under premieutdelinger er det viktig å vise at du kommer fra Nittedal IL Friidrett. Bruk T-skjorte, singlet, topp eller overtrekksjakke.

For yngre utøvere, 7–9 år, tilbyr vi klubbens T-skjorte. Den fungerer bra både på trening og på stevner. Det er veldig flott om de voksne også stiller i klubbfargene, enten det er fra friidrettskolleksjonen eller felleskolleksjonen til NIL.

Logoer på konkurransedrakter

Konkurransedrakter kan ha maksimalt seks sponsorlogoer i tillegg til klesleverandørens logo. Sponsorene kan ikke være private eller konkurrere med friidrettsforbundet.

Trenere

Trenere skal ha på seg NIL-klubbtøy. Alle skal kunne få en jakke, bukse og trøye ved behov. Ta kontakt med Meike Hesselink hvis du er trener og trenger klubbtøy: meike@nittedalil.no