NIL-Klubben er et aktivitetstilbud etter skoletid i regi av Nittedal Idrettslag. 

Vi har fokus på variert aktivitet ute i skog, mark og på idrettslagets arenaer. Vi legger til rette for aktivitet både ute og inne gjennom hele året. Vårt ønske og visjon er å tilrettelegge for lavterskel, sosial, trygg og GØY aktivitet for barn. Tilbudet er for alle barn på Rotnes og Sørli skole fra 3. til 6. trinn. Vi blander ikke skolene, men trinnene kan blandes. Dette baseres på antall påmeldte fra hvert enkelt trinn de ulike årene.

Påmelding:

All informasjon om påmelding og andre ting finner du i NIL-klubbes flyer ved å TRYKKE HER

Utmelding gjøres via e-post til balu@nil-klubben.no. Det er 2 måneders oppsigelsestid etter 1. i neste måned.

NIL-Klubben deles i to hovedgrupper:

  • NIL-Klubb 1: 3. – 4. trinn – Friluftsliv

Vi ønsker å skape hyggelige ettermiddager sammen med barna. Hovedsakelig ute i naturen, men vi tilpasser aktivitetene til årstiden.

I sommerhalvåret går vi til fine steder i nærområdet, tilrettelegger for lek både i organisert og fri form. Barna får servert mat (noen ganger får de kun ingrediensene så de lærer å lage maten selv – kjempegøy mestring). Vi kan bade, vasse i elver, gjørme og vann, lage kunst av det vi finner i skogen, sanke sopp og blåbær, lære å lage bål osv. Vi bruker gjerne idrettsanleggene i perioder, for å prøve friidrett, fotball, og annet.

I vinterhalvåret er det fortsatt størst fokus på utetid. Vi går turer og når det er mulig ønsker vi å gå på ski og stå på skøyter. Vi ønsker også å legge til rette for aking, bygge alt fra snømenn til snøhuler og varme oss ved bålet mens vi griller.

  • NIL-Klubb 2: 5. – 6. trinn – Friluftsliv og Sportmix

NIL-Klubb 2 er en videreføring av NIL-Klubb 1. Verdiene og fokuset er fortsatt det samme: sosialt og gøy!

Turene og aktivitetene blir litt mer utfordrende og spennende, barna får mer ansvar for felles forberedelser til både aktivitet og matlaging.

I sommerhalvåret er vi fortsatt mest ute i skogen med til fots eller på sykkel, gjerne i nærheten av et badevann. Vi går på lokale toppturer og et årlig besøk til Oslo Klatrepark er blitt tradisjon. Videre er også elvevandring, capture the flag og orientering en del av planen.

I vinterhalvåret går vi på ski, skøyter og aker når det er mulig. Vi besøker også Varingskollen og Jumpyard. Vi har tilgang til Rotneshallen (tilgangen varierer fra år til år, basert på Ungdomsskolens timeplan), der vi prøver oss på mange forskjellige leker og idretter, blant annet: stikkball, fotball, basket, innebandy, floor is lava, amerikansk fotball og dodgeball.

Om det er noen spørsmål om NIL-klubben ber vi deg om å sende en e-post til balu@nil-klubben.no eller ring 451 89 757.