Å være medlem i Nittedal IL gir deg en rekke medlemsfordeler! Medlemsfordelene gjør det økonomisk gunstig å være medlem i NIL. I tillegg til å støtte vårt arbeid for barn og unge i nærmiljøet, har vi gode samarbeidspartnere som gjør det enkelt å tjene inn de 400 kronene det koster å være medlem i NIL.

Vi håper så mange som mulig fortsetter å være medlem i Nittedal IL og støtter arbeidet som gjøres, med blant annet tilrettelagte skiløyper og ny ishockeybane. Om du ikke allerede er medlem kan du enkelt bli det ved å trykke «Medlem» – «Innmelding» på våre hjemmesider nittedalil.no. Her kan du enkelt melde deg inn i en av våre åtte idretter, eller bli støttemedlem. Da kan du som medlem benytte deg av medlemsfordelene. Hvis du ikke ønsker å være medlem, kan du hjelpe oss ved å bli grasrotgiver til Nittedal IL hos Norsk Tipping. I 2021 hadde vi totalt 670 givere til Nittedal IL, som utgjør en totalsum på 258 278 kroner. Det er viktige penger for klubben! Les mer ved å trykke «Grasrotandelen» på våre hjemmesider.

Les om våre samarbeidspartnere og medlemsfordeler:

NOKAB: https://www.nokab.no/

Sparebank1 Nittedal: https://www.sparebank1.no/nb/ringerike-hadeland/privat/kundeservice/kontakt/lokalbanknittedal.html 

Bunnpris Nittedal: https://bunnpris.no/butikker/bunnpris-nittedal

USBL: https://www.usbl.no/

Sport1 (Mo): https://www.sport1.no/butikker/sport-1-nittedal/
Medlemsfordeler: Alle NILs medlemmer får 15% rabatt på kjøp av alle ordinære varer (gjelder ikke elektronikk og el-sykler). Medlemmene må på forespørsel kunne fremvise bevis på betalt medlemskap.

Bjertnes Portal: https://www.bjertnesportal.no/ 

Hurtigruta Carglass: https://avdelinger.carglass.no/nittedal/bjertnestangen-4.html
Hurtigruta Carglass har Kickback til NIL på 500 kroner per tilførte frontruteskift. For å motta kickback, må det alltid refereres til avtalen og klubb – enten ved å levere sponsorkort eller muntlig bestilling av frontruteskift.

Mortens kro: https://mortenskro.no/

Forno: https://forno.no/
Medlemsfordeler: Alle NILs medlemmer får 10 % på steinovner. I tillegg gis det 20 % på tilbehøret/utstyret. Forno bidrar også som samarbeidspartner til NIL i anledning det årlige juletresalget.

Ellco Etikett Trykk AS: https://ellco.no/

Klipp Klapp Frisør: http://www.klippklapp.no/
Klipp Klapp gir kickback på 1% til klubben når medlemmer klipper seg. Vi ber alle våre medlemmer om å benytte Klipp Klapp Frisør og si at du er medlem i NIL.

Babis Pizza: https://www.babispizza.net/
Babis Pizza har gitt klubben en egen pizza: «Nr.44 NIL-Spesial». Hver gang denne pizzaen kjøpes, kommer det ekstra penger til klubben. Vi ber alle våre medlemmer om å kjøpe Nr.44 NIL-Spesial.

Aktiv Fysioterapi: https://aftn.no/

Festmagasinet: https://www.festmagasinet.no/
Medlemsfordeler: Samarbeidet med Festmagasinet gir både NIL og NILs medlemmer gode rabatter.
Ved bruk av rabattkode får NILs medlemmer 10% rabatt ved handel, både på nett og i butikk.
Samtidig får NIL 5% av hver handel fra våre medlemmer. Rabattkode: NIL22

Wright: https://wright.no/
Medlemsfordeler: Samarbeidet med Wright Trafikkskole gir både NIL og NILs medlemmer gode rabatter.
– Trafikalt grunnkurs: 500 kroner rabatt ved bestilling med rabattkode. 250 kroner til medlem og 250 kroner til NIL. Rabattkode: niltgk19
– Superpakke for klasse B (personbil): 2 000 kroner rabatt ved bestilling med rabattkode. 1 000 kroner til medlem og 1 000 kroner til NIL. Rabattkode: nilsp19
– Pakke for BE: 700 kroner til NIL ved bestilling med rabattkode. Rabattkode: nilbe
– Pakke for B96: 500 kroner til NIL ved bestilling med rabattkode. Rabattkode: nilb96