Friidrettsgruppa har avtale med Aktiv Fysioterapi Nittedal.

Dette innebærer at våre utøvere kan få behandling raskt når skaden først har oppstått. Aktivt Fysioterapi er i godkjent behandler som hører inn under den nye Friidrettslisensen (se info om friidrettslisensen her).

Vilkår i avtalen
– Tilbys time innen 48 timer på virkedager. Under ferietiden avklares det nærmere.
– Telefon 24/7 for å begrense skadeomfanget.
– Førstegangskonsultasjon koster kr 450,-
– Videre oppfølging koster kr 290,-

Friidrettsgruppa har forpliktet seg til å anbefale å bruke Aktiv Fysioterapi fordi vi skal samarbeide om forebyggende trening og opptrening. For utøvere som er skadet vil det bli en dialog mellom trenerne og Aktiv Fysioterapi om en riktig opptrening/treningsprogram.

Litt om Aktiv Fysioterapi:
Aktiv Fysioterapi Nittedal er en tverrfaglig helseklinikk. Vi er en moderne idrett og familieklinikk, og holder til i trivlige lyse lokaler i Rotnes helse- og servicesenter. Klinikken ble etablert i 2005 og har helt frem til i dag vært i vekst. Vi har et bredt tilbud og setter pasienten i fokus hos oss. Vi har som mål å tilby den riktige behandlingen for den enkelte, og tilbyr både individuell- og gruppebehandling. Aktiv Fysioterapi Nittedal er din idrettsklinikk i Nittedal. Vi har idrettsmedisinsk kompetanse og erfaring. Idrettsskader krever riktig behandling og rådgivning slik at skadeoppholdet for utøver blir kortest mulig. Vi har et bredt behandlingstilbud som gjør at vi raskt kan få utøveren tilbake til idretten. Se mer på deres hjemmeside.

Aktiv Fysioterapi kan kontaktes på:
– Telefon: 67064000
– E-post: post@aftn.no
– Adresse: Stasjonsveien 45, 1482 Nittedal

 

20140212_194132 (2)