Fruktbart kostholdsforedrag

Friidrett, Ski

Forrige mandag samlet Skigruppa og Friidrettsgruppa over 80 foreldre, trenere  og utøvere på Klubbhuset for å høre på Kristin Kristin Brinchmann Lundestad, Ernæringsfysiolog fra Sunn Jenteidrett. Selvom foredragsholder var fra Sunn Jenteidrett var tema og innhold like relevant for gutter som for jenter.

En god start på begge foredragene fikk vi med frukt og smoothies fra Bama :-)

Det første foredraget var for jenter og gutter  i aldersgruppen 13 år og oppover. og handlet om idrettsernæring/kosthold for unge idrettsutøvere.

Det andre foredraget var rettet mot foreldre og trenere for jenter og gutter i aldersgruppen 11 år og oppover. Foredraget handlet om både idrettsernæring/kosthold for unge idrettsutøvere, samt spiseforstyrrelser.

Link til foredraget.