Terrengstafetter i 2022

Friidrett, friidrett

Det skal endelig bli stafetter igjen etter 3 års ventetid.

Vi skal i første rekke delta i Tyrvinglekene og Ungdommens Fjeldhamarstafett

Tyrvingstafetten er satt til 24 april men arrangøren må ha godkjennelse fra kommunen om å bruke Kalvøya først

Ungdommens Fjeldhamarstafett er 27 april

Bruvollstaffen som alltid går 1 mai er det framdeles usikkert om blir arrangert. NB siste – utsatt til høsten

Ekebergstafetten er tydeligvis avlyst

Vi vil sende info om uttak til stafettene i god tid til de som blir tatt når alt er klart. NIL vil stille med mange lag men ett lag i hver klasse vil være et bestelag. De andre lagene – 2,3 osv vil være mer tilfeldig men alle lagene har en max-grense på alder som man må ta hensyn til ved uttak. Alle interesserte kan ikke å regne med å få stille men bortsett fra et førstelag så vil vi rullere på de andre lagene mest mulig så mange kan få være med. Uttak for førstelag vil tas på bakgrunn av fjoråret og evt fra årets innendørssesong