Karsten Warholm løp mot vår egen Sebastian Plows – ny NIL-rekord.

Friidrett, friidrett, Nittedal IL

Karsten har invitert til fest på hjemmebane i Ulsteinvik. Foruten Karsten selv, stiller mange råsterke internasjonale utøvere opp, og i tillegg da Sebastian Plows fra Nittedal IL. Vi heier på deg Sebastian og benker oss foran TV’n – eller vi ser på nrk.no.

Siste – Sebastian satte igjen ny NIL-rekord for senior og denne gang med 49,39. Tiden ble også oppnådd fra bane 1 hvor du må igjennom to krappe svinger før man kan løpe inn til lista. Hans forrige rekord ble satt fra bane 3.Årets norgesmester Fredrik Øvereng hadde 48,31 i NM fra bane 5 mens Sebastian fra bane 3 hadde 49,45. Nå hadde Øvereng 48,96 fra bane 4 og ble nr 4 i løpet som Karsten Warholm vant på 45,97. Sebastian ble nr 5 og var nå bare under en halv sekund bak norgesmesteren. Sterkt av Sebastian og veldig lovende foran UM kommende helg.