Hurtigruta Carglass er på lag med Nittedal IL

Friidrett, friidrett, Nittedal IL

På fredag var vi på tur i nærmiljøet og besøkte våre sponsorer. Hurtigruta Carglass er samarbeidspartner til Nittedal idrettslaget. For hver rute som blir skiftet – får Nittedal IL 300,-. Peter von Unrug, daglig leder i avdelingen i Nittedal, er veldig fornøyd med at hans bedrift hjelper klubben.


– Vi er veldig opptatt av å støtte lokalidretten. Hvis du sier i fra at du er fra NIL, eller har lyst til å sponse idrettslaget – så tilfaller det 300,- pr.rute i klubbkassa. Dette er en bra deal, men vi håper at kundene blir flinkere til å opplyse om at de er fra klubben eller vil støtte opp. Skifter vi 50 ruter betyr det 15 000,- til klubben, sier Unrug.

Bedriften startet i Nittedal i april 2016 og holder til ved Bjertnestangen (på veien mot Elkjøp og Maxbo). Det er to fast ansatte og det er mulig å få drop-in eller ringe å bestille time.

Mer om Hurtigruta Carglass i Nittedal kan du lese her: https://www.carglass.no/branches/nittedal

Nittedal IL takker for støtten og samarbeidet med Hurtigruta Carglass.