Velkommen til Kretsmesterskap Oslo og Akershus

Friidrett, friidrett, Nittedal IL

All informasjon om stevnet finner du under menyen KM Oslo og Akershus. Vi legger ut fortløpende resultater, og det er mulig å følge med på streaming. Ønsker du å slippe å være på stadion en time før avkryssing i løpsøvelser kan du gjøre det online.

Se lenker her

Online Avkryssning: (Etteranmeldte kan ikke bruke online avkryssning da vi har ikke fått oppgitt telefonnummer) – klikke HER

Resultater – klikk HER

Streaming – klikke HER

PS!

Vi har lagt opp til enkel streaming fra oversiktskameraene denne gangen, og det er derfor ingen utplasserte kamera. Det betyr at det heller ikke er resultatpush under videostrømmene.

Vi anbefaler at du åpner ett ekstra nettleservindu med resultater fra øvelsen du følger. På den måten har du full oversikt over den aktuelle klassen. Åpne nytt vindu gjør du ved å klikke med høyre mustast på linken og deretter velge «åpne i nytt vindu». Du kan så velge at vinduene ikke skal være fullskjerm (øverst til høyre) og deretter plassere videobildet, samt resultatbilder ved siden av hverandre.

På grunn av begrensninger fra Tono har vi dessverre ikke lov til å legge ut lyd fra stevnet da musikk på stadion kan «snike» seg inn i mikrofonene.