KM 19-20 august – her finner du online avkryssing, streaming og resultater

Friidrett, friidrett

Vi gjør et forsøk på å tilby online avkryssing med samtidig innsamling og oppdatering av personlig beste og sesongbeste.

Link til Online avkryssing: http://online.elektron.no/public/reg_arrival/?stid=74

Dette er en ny tjeneste som skal forenkle både for arrangører og utøvere/foresatte. Det kan oppstå utfordringer og vi ber om forståelse for dette!  SMS med pinkode kommer vanligvis innen få minutter. Koden vil være gyldig 1 døgn. Dersom du ikke mottar SMS kan det være at mobilnummer mangler i min idrett.

STREAMING

Vi har lagt opp til enkel streaming fra oversiktskameraene. Denne gangen ingen utplasserte kamera.
Det er denne gangen heller ingen resultatpush under videostrømmene. Vi anbefaler at du åpner ett ekstra nettleservindu med resultater fra øvelsen du følger. På den måten har du full oversikt over den aktuelle klassen. Åpne nytt vindu gjør du ved å klikke med høyre mustast på linken og deretter velge «åpne i nytt vindu». Du kan så velge at vinduene ikke skal være fullskjerm (øverst til høyre) og deretter plassere videobildet samt resultatbilder ved siden av hverandre.

På grunn av begrensninger fra Tono har vi dessverre ikke lov til å legge ut lyd fra stevnet da musikk på stadion kan «snike» seg inn i mikrofonene.

Link til streaming http://online.elektron.no/public/video/?stid=74

RESULTATER

Link til resultater http://online.elektron.no/public/?stid=74

PS! Tidsskjema finner du på sidemenyen under KM Oslo Akershus!