Utmerkelser – Arbeidshesten til Sigmund Wangen

Friidrett, friidrett, Nittedal IL

På årsmøtet til Nittedal IL fikk Sigmund Wangen velfortjent utmerkelse for sin arbeidsinnsats i Nittedal IL og spesielt i friidrettsgruppa. Sigmund er friidrettsdommer og stiller opp på så å si samtlige av Friidrettsgruppas små og store stevner gjennom hele utendørssesongen (15 i fjor), alltid med et stort smil og klar for innsats.

Han hjelper også til med alt det praktiske som skal være på plass i forkant og etterkant av stevner. Det er aldri nei i hans munn, og han har en fantastisk arbeidskapasitet. Går mange yngre foreldre en god gang!

Selv om driften til friidrettsgruppa har blitt noe enklere med det nye friidrettsanlegget, krever det fortsatt dugnadsarbeid og her stiller Sigmund opp på eget initiativ, enten det er å vaske banen, blåse den ren for sand, fjerne søppel eller annet forefallende som må gjøres på utstyr, aktivitetsløype og arrangementshus. Det er ikke en dag i løpet av utendørssesongen at Sigmund ikke er innom banen. Har passer også på at brukerne av banen oppfører seg slik man skal på banen (tar hensyn til utstyr og ikke driver uvettig bruk).

Friidrettsgruppa har hatt glede av Sigmunds engasjement for friidrett i mange år (har ikke oversikt over alle år), og spesielt mye de siste 6-7 årene, og vi setter stor pris på dette. Med ja-mennesker som han tilgjengelig for oss gjør det jobben med å drive friidrettsgruppa mye, mye enklere.

Sigbjørn har i tillegg mangeårig innsats med å lage skøytebane om vinteren. Dette er ikke for NIL direkte, men til glede for NIL og for våre medlemmer, og han har tilbrakt mange, lange, timer for å sørge for at barn og unge skulle oppleve gleden ved å stå på skøyter. Dette har han gjort over mange, mange år. Uansett vær eller vind og når, eksempelvis i 2015 stod han blant annet hele lillejulaften og til langt på kveld for å forberede banen til alle ungene som fikk skøyter til jul.

Vi synes han fortjener ARBEIDSHESTEN både for innsatsen som er levert, og leveres, men også som motivasjon og inspirasjon til årene fremover.