Senior-rekord i slegge i NIL av Paul

Friidrett, friidrett

Under et sleggestevne i Lillestrøm 26/10 forbedret Paul Redford (26) sin egen senior-rekord i slegge i NIL med ca 3,5 m til gode 42,06.
Dermed fikk NIL også fylt ut den siste øvelsen vi trengte i NFIF’s serie og har nå 16898 poeng. Med dette ligger vi faktisk på opprykksplass til I divisjon men det er enda 4 dager  igjen til serien avsluttes. Dette er uansett sterkt siden verken  Håkon ,Lars , Martin og Jonathan av ulike årsaker ikke kunne bidra fullt ut i serien i år. Da hadde vi trolig vært oppe i 18000 poeng og vunnet 2 divisjon klart.

Ingrid Marie Dalhus prøvde seniorslegga for første gang og fikk gode 25,46 og la seg dermed på 11 plass på norgesstatistikken gjennom alle tider for J13 – 4 kg. I tillegg kastet hun 3-kilosslegga 36,45 men har  37,08 fra før som gir 9 plass på alle tiders-statistikken.