Familen Gullikstad i Stjärnspelen i Arvika 25-26 juli

Friidrett, friidrett

Innlegg fra far Espen (trener i NIL)

Ola, Selma og Erik Gullikstad tok turen til Arvika i Sverige for å delta i Stjärnspelen i friidrett 25-26 juli. Ola vant tresteg gutter 12 år med 9,55 meter og ny personlig rekord, tok sølv i lengde med 4,37 meter, også ny pers, og knep bronse-medaljen i 60 meter med 9,27. Her var det motvind, så det kunne også blitt pers med optimale vindforhold.

Ola deltok også i diskos og kule. Han perset med 0,6-kilos diskosen da han for første gang kom over 20 meter med 20,11 meter. Ny pers med 3 kilos kula oppnådde han med et støt på 6,69 meter.

Olas tvillingsøster Selma Gullikstad prøvde seg i tresteg for første gang og oppnådde 8,26 meter i øvelsen. Med litt øvelse kan det fort bli 9 meter på henne i tresteg. Selmas 60 meter gikk unna på 9.80 i motvind. I høyde stemte det ikke helt for Selma denne gangen. Hun har 1.30 m som pers fra Bamselekene innendørs i vinter, men måtte nøye seg med 1,15 m i Arvika.

I 10-årsklassen løp Erik Gullikstad 60 meter på 10,49 og ny pers.

Stjärnspelen er et hyggelig arrangement der norske utøvere kan måle seg med jevnaldrende svenske i et velorganisert og hyggelig stevne.