NM/UM i mangekamp 23-24 mai

Friidrett, friidrett

Nittedal IL arrangerer også i år NM/UM i mangekamp og 50 deltakere er påmeldt fra store deler av landet. Bl.a kommer Karsten Warholm som skal delta i MJ. Han er tidligere verdensmester i mangekamp U18 fra 2013 .Det blir mange banerekorder som sikkert blir slått denne helga.
NIL stiller med to utøvere – Camilla Rønning i KS som skal kjempe om gullet  og Torbjørn Moldestad i MJ som får det veldig tøft i den harde konkurransen.

Mer om NM/UM finnes på egne sider som står nesten øverst på menylista. Det bør imidlertid sies at vi vil operere med elektronisk måling i diskos og spyd. Videre vil det være en person på hver teknisk øvelse som vil registrere alle forsøk og resultater slik at alt vil være online for speaker og interesserte som vil sjekke på hjemmesiden vår. Fra hjemmesiden vil det også bli ‘streaming’ fra faste video-kameraer . Man kan således velge øvelse man vil se på og lyden til speaker vil høres.
Det vil bli spennende å se om vi lykkes med denne satsningen

Velkommen til Sentralidrettsanlegget i Nittedal

Petter Wessel – stevneleder