Sterk 7 plass i Holmenkollstafetten 9 mai

Friidrett, friidrett

NIL’s unge lag med 11 løpere som holder junioralderen tok en overrakende sterk 7 plass i seniorklassen. Før den 10 etappen lå laget helt oppe på 5 plass.
På laget løp Martin Berntsen Engevik(15)-Sindre Pettersen(19)-Fredrik Hesselberg(16)-Odd-Bjørn Hjelmeset-Kjartan Kalland-Henning Rørberg-Vetle Kostøl(18)-Jonas Kristiansen(16)-Karl Ringstad(16)-Vetle Thyli-Vetle Storvik(16)-Jonathan Jacobsen(16)-Ole Kristian Solberg(16)-Anders Rogne(16)-Håkon Solli Henriksen(22) – gjennomsnittsalder 23 år.
Laget med så mange unge løpere vil bli enda sterkere neste år og kan da være med å kjempe om opprykk i eliteklassen igjen.

Tiden i år var 57,11 og var ett minutt bedre enn i fjor da det ble 58,26. Vi oppnådde bedre tider på 11 etapper ift i fjor.

Jonathan hadde bestetid på sin etappe mens Sindre og Håkon hadde nest best etappetid(Håkon løp ikke for fullt da han løp siste etappe og hadde ingen å kjempe mot). Ellers hadde Vetle Storvik fjerde beste tid og Odd Bjørn og Rørberg femte beste tid på sine etapper.