Sterke plasseringer i Tyrvingstafetten 26/4

Friidrett, friidrett

NIL Friidrett  stilte med 5 lag under årets Tyrvingstafett og det ble mange bra plasseringer.
I J10-14 ble laget nr 20 blant ca 40 lag. Vidar vant stafetten på ny rekord.

TyrvingJ10-14

I G10-14 tok NIL et sterk annenplass med tiden 5,06,9 som er den tredje beste tiden i løpets historie. Her tok også annetlaget vårt en sterk sjetteplass. Tyrving vant stafetten. Lag 1 løp ca 6 sek bedre enn i fjor mens lag 2 fikk nesten samme tiden som i fjor – 0,9 sek bak.

5 etappe 200m Erik Gullikstad 10

I J15-19 stilte NIL med ett meget ungt lag. Max alder er 85 år mens vi hadde 80 år til sammen. Dessuten ledet laget etter 3 etapper da Thea Lindam løp laget opp fra 4 til 1-plass men til slutt endte de på 4 plass – vår beste plassering noensinne i denne klassen på 2000-tallet. Tyrving vant klassen.

80

I G15-19 hadde vi også et ungt lag med 81 år til sammen. Dessuten løp en 15-åring og 16-åring de to lengste etappene. Likevel var vi bare ca 1 meter bak tredjeplassen i mål. BUL vant for Tyrving og Herkules. Laget løp på 7,19,1 – ca 11 sek. bedre enn i fjor.