Juleavslutning 15.12 klokken 19.00 i klubbhuset

Friidrett

Friidrettsgruppa inviterer til GRØTFEST mandag 15. desember. Det er gratis. Dere som har trening kan komme når dere er ferdig.  Dere som ikke har trening kommer kl. 19.00.

Ta med mor, far, søsken, bestemor, bestefar, en venn eller uvenn. Alle er velkomne. Det blir servering, quiz og sosialt samvær. Det hadde også vært veldig hyggelig dersom hver gruppe kunne forberede et lite nummer. For eksempel en lek, sang, dans eller annen underholdning.

Påmelding til dina.storvik@hotmail.com innen fredag 12. desember.

Dette er første tiltak i prosessen om en klubbutvikling i Nittedal friidrett med fokus på det sosiale på tvers av aldere og øvelser. Et prosjekt som gjennomføres i samarbeid med Norsk Friidrett og ung:leder-programmet hvor Dina Storvik deltar fra Friidrettsgruppa.

Vi gleder oss til å se dere!