Informasjon om Sommerleir 2014 for ungdom mellom 14 og 17 år

Friidrett

Bli med på sommerens høydepunkt! Sommerleir arrangeres for 16. år på rad i regi av Friidrettsforbundets Ungdomskomité. Dette er en uke fylt med morsomme aktiviteter som stranddag, lagkonkurranser, diskotek, foredrag, stafetter og friidrettstrening med dyktige trenere.

Hovedinnhold del 1
Leiren er et flott sosialt arrangement og et perfekt sted å skaffe seg nye venner! Den arrangeres fra søndag 22. juni til fredag 27. juni.

Hvor
Leiren arrangeres i Sigdal, der vi bor på skolen med kort avstand til friidrettsbane med gode treningsfasiliteter og fine forhold i nærområdet til annen aktivitet. Sigdal ligger i Buskerud kommune, litt under 2 timers kjøretur fra Oslo.

Transport
Leiren arrangeres uken etter Veidekkelekene, og det vil bli satt opp direkte transport med busser derfra slik at det er enkelt å kombinere begge deler. Kjøreturen er på omtrent 3 timer. Det vil i tillegg bli satt opp busser fra Oslo og Drammen. Ved hjemreise vil bussene stanse i Drammen og Oslo. Dersom noen kommer seg dit på egen hånd, er det viktig at vi får beskjed.

Mat
Det vil bli servert frokost, lunsj, middag og kvelds hver dag. Dersom du har noen allergier eller av andre grunner ikke spiser visse typer mat, er det viktig at du opplyser oss om dette ved påmelding.

Pris
Det koster 2200,- kr å være med på leiren. Dette inkluderer kost, losji og mye moro!
Transport med buss vil komme i tillegg, og vil ligge på mellom 150-200,- kr hver vei. Dette betales kontant på bussen.

Alder
Sommerleiren er for ungdom mellom 14 – 17 år (født i 1997 – 2000).

Påmelding
Påmelding gjøres online HER. Det lønner seg å være raskt ute, da det som regel er stor pågang. Det er viktig at du setter opp fire forskjellige ønsker om øvelser ved påmelding, da du kan risikere å bli plassert på en tilfeldig hvis vi ikke har fire alternativer.