Silje med 2 seire i Skedsmolekene

Friidrett

14-årige Silje Brochmann Pedersen tok 2 seire i sin klasse under Skedsmolekene. Hun vant 60m på 8,62 og lengde med 4,68 – begge var nye perser. I tillegg ble det 4 plass på 60m hekk med 10,63 – ny NIL-rekord i J14.

Ellers vant Ingrid Marie Løiten Dalhus kule J11 med 7,23. Andre gode resultater var Jonathan Jacobsen i G15 med 60m på 8,06.- pers.

Dette vil komme i Varingen snart

Nittedal IL hadde med 11 deltakere under årets Skedsmoleker i Skedsmohallen. Det var rekorddeltakelse med ca 420 deltakere med til sammen ca 1000 starter.
Silje Brochmann Pedersen (14) ble vår store forgrunnsfigur denne gangen og det i hennes første stevne for innendørssesongen.På 60m ble det først 8,63 i forsøket hvor hun ble slått av en BUL-jente men i finalen tok hun revansje og vant denne på 8,62 og ny pers.I lengde ble det også seier med 4,68 som også var ny pers mens hun ble nr 4 på 60m hekk på 10,63 som imidlertid var ny NIL-rekord for J14. Silje har ikke begynt å trene hardt ennå men når hun gjør dette så vil vi nok se enda bedre resultater.Nå flyter hun mye på talentet og kusinen hennes heter Marie Brochmann som var NILs beste sprinter i  flere år.
NIL tok ytterligere to seire under stevnet da Ingrid Marie Løiten Dalhus vant kule J11 med 7,23 og i J16 vant Eugenie Gulowsen 600m på 1,59,84.Ellers kom ytteligere 3 av våre utøvere på pallen og en av dem var Jonathan Jacobsen i G15 som ble nr 2 på 600m med 1,45,08 i et luseløp, knapt slått av vinneren. På 60m i forsøket satte han imidlertid en ny klar personlig rekord med 8,06 mens mislyktes i finalen og 6 plass med 8,49. I J14 tok Henriette Weidemann Christiansen 3 plass i kule med 7,68 men nå veier kula 3 kg og således pers med ny vekt.Maiken Storvik ble slått med 2/100 på 600m da hun løp 600m på 2,15,45 i J10 og tiden var ca 1 sek bak persen.
Av andre gode plasseringer kan nevnes Hannah Berntzen Engevik som ble nr 4 i kule J12 med 6,99.

Til sammen satte NIL-utøverene hele 17 nye perser under stevnet.

Andre resultater

J11 Ingrid Marie Løiten Dalhus   høyde 1,05
J12 Hannah Berntzen Engevik  600m 2,10,09 – pers
J12 Sunniva Hagen Stavseth  60m 9,83 – pers, høyde 1,05 – pers , kule 2 kg 4,71 – pers
J14 Vilja Onstad Bergersen  60m 9,32 – pers , 600m 2,13,84, lengde 3,83 – pers
J14 Hedda Holen  60m  9,73 – pers , 600m 2,18,45 – pers,  lengde 3,54 – pers
J14 Hanna Eckhoff  60m 9,52 – pers, 600m 2,01,80 – pers, lengde 4,12 – pers

Neste stevne for våre utøvere blir nå Tyrvinglekene innendørs i Bærum Idrettspark 8-9 februar