Nittedal Friidrett nr 3 i kåringen av årets Neconklubb i 2013

Friidrett, Nittedal IL

Spenning om hvilke tre klubber som skulle på pallen for å motta priser og penger for innsatsen som en av de ti NECON-klubbene for 2013 var stor på idrettsgallaen i Trondeheim. Sammen med prosjektleder Trond Håvard Brunes delte forbundsstyrets Anne Farseth ut prisene til Nittedals Hanne Tangen Nilsen fra Nittedal på tredjeplass, Bækkelagets Knut Erik Jacobsen som tok ”sølv”, mens vinner ble Fana IL! Meta Dixon og Anita Bolstad Raa ble de glade mottagere av prisen og pengene! 50.000 til vinneren, 25.000 for sølv, mens tredjeplassen var verd 15.000 kroner.

Necon-Klubben er et klubbutviklingsprosjekt som skal bidra til å løfte og utvikle klubber som allerede er på et godt nivå. Med Necon sin hjelp skal det bidra til at klubbene kommer enda nærmere sitt maksimale potensiale. Blant årets Necon-klubber har alle klubbene det til felles at de har satt fokus på egen utvikling. Noen klubber har gjort noe ekstraordinært, og tatt virkelig store grep for å sikre klubben en best mulig fremtid.

Felles for klubbene som nå er på premiepallen som 3 utvalgte blant de ti klubbene er:

  • Godt organisert og blitt betydelig bedre organisert i perioden
  • Medlemmene er satt i fokus og klubbene har involvert medlemmene i klubbarbeidet
  • Evne til å satse spesielt på utviklingsarbeid i 2013, med entusiasme
  • Velger tiltak som bringer klubbene fremover de neste årene, og alle klubbene har utviklet virksomhetsplan med mål, visjoner og tiltak.
  • Meget god gjennomføringsevne med å sette tiltak ut i livet

Nummer 3: Nittedal IL – premie på kr 15.000
På Pallen har Necon gleden av å presentere en klubb som har brukt de siste årene meget godt. Fra å få drømmen om ny bane gjort til virkelighet, har klubben sett behovet for å restrukturere klubben for å tilpasse seg et langt høyere aktivitetsnivå. Denne klubben har gjort en solid arbeid med å skape et virkelig godt springbrett mot de store høyder. Fra denne klubben vil vi ganske sikkert høre mye fra de neste årene, også som arrangør.