God Jul

Friidrett

God Jul og et Godt Nytt år til alle våre medlemmer med familier!

 mvh Styret i NIL Friidrett

Årets friidrettssesong er over, men med mye bra å se tilbake på.

Våren 2013 startet vi utendørssesongen med et nytt flott friidrettsanlegg. Vi har dermed lagt grunnlaget for å kunne utvikle en friidrettsgruppe som sosialt og sportslig skal gi et godt tilbud til bygdas barn og ungdom.  I tillegg har vi i løpet av sommeren fått  over 40 nye utøvere i friidrettsgruppa, og når vi går inn i 2014 har vi ca 110 aktive utøvere!

På stevner har vi hatt jevn økning av utøvere som har deltatt, og vi håper at mange flere vil prøve seg i 2014. Det er morsomt og spennende å delta, samt at man får målt egen prestasjon. Det ble satt til sammen 55 nye NIL senior, junior og aldersrekorder i 2013, og veldig mange personlige rekorder!   I vintersesongen kan dere merke dere følgende stevnedatoer som treffer de aller fleste av våre utøvere – 12/1 Dialoglekene i Drammen, 25/1  Skedsmolekene i Skedsmohallen  og 22. – 23. mars  Bamselekene på Stange. På våre hjemmesider finner du samlet oversikt over stevner.

Uten gode ildsjeler, trenere og eldre utøvere som stiller opp ville det ikke vært mulig å drive friidrettsgruppa. Tusen takk til alle sammen for den innsatsen dere legger ned.

Vil flere være med på laget er det bare å si fra, jo flere vi er jo enklere blir det å strekke seg etter nye mål for friidrettsgruppa! Som eksempel å bidra til at vi kan få arrangert NM/UM mangekamp i 30-31 august 2014, trenere/hjelpetrenere, bli dommer og mye mer.

 Vi starter opp igjen med trening fom uke 2 i 2014 🙂