Kretsdommerkurs i april

Friidrett

I samarbeid med Akershus Friidrettskrets inviterer Nittedal IL til KRETSDOMMERKURS.

Sted:
Kurset holdes i klubbhuset (2 etg) til Nittedal IL i Kvernstuveien 5, (ta til venstre i krysset ved Mo-senteret på Rotnes og kjør forbi den Videregående skolen og du ser klubbhuset på høyre side ca 30m inn fra veien)

Dato:
Mandag 15 april,onsdag 17 april og mandag 22 april 2013 kl. 18 – 21.

Kursleder:

Petter Wessel (forbundsdommer og medlem av Akershus sitt dommerutvalg) vil være kursleder.

  • Kurset avsluttes med skriftlig eksamen og alle som består blir kretsdommeraspiranter og vil etter praksis bli autoriserte som kretsdommere.
  • Kurset er gratis og klubben vli kjøpe inn Friidrettens håndbok 2010 til alle fra NIL som stiller opp.Evt deltakere fra andre klubber bør ha med håndboka.
  • Ved å gå kretsdommerkurs skaffer man seg fin innsikt og forståelse for regler i friidrett.Disse kunnskaper er nyttige også ved å delta i evt styre/kommitearbeide.
  • Kurset kan også være nyttig for å følge opp egne barn samt at NIL friidrett trenger flere dommere pga at vi får ny bane i 2013 men kurset er såklart åpent for medlemmer fra andre klubber også.

Merk!
Kurset er også åpent for de dommerene som må oppdatere seg på nye regler. Disse slipper eksamen. Alle som tok kurs/oppgraderingskurs siste gangen i 2008 må gjøre dette i 2013 for ikke å bli strøket som dommer. Disse må evt. møte 22 april 19.00

Påmelding til: petterwessel@outlook.com