A-LAGET HAR FÅTT NY TRENER!

A-lag, Fotball, Gutter 00, Gutter 01, Gutter 02, Gutter 04, Gutter 05, Gutter 06, Gutter 07, Gutter 08, Gutter 10, Gutter 99, gutter-09, Jenter 02, Jenter 04, Jenter 05, Jenter 06, Jenter 07, Jenter 08, Jenter 10, jenter-09, Uncategorized

Nittedals A-lag har signert ny hovedtrener for A-laget. Ole-Kristian Vikan har sagt seg villig til å lede A-laget vårt videre, med Agnar Pedersen som hjelpetrenere. Ole-Kristian har en imponerende CV, som strekker seg fra lovende fotballspiller i landslagssatsning på U20-U21, til trener for Grüner Fotball, Frigg og Skeids A-lag. I tillegg har han vært knyttet til daglig drift i Frigg Fotball. Ole-Kristian er en utrolig hyggelig og engasjert kar, med mange kvaliteter som lover godt for A-laget framover. Vi håper og tror han også vil bidra positivt inn i Sportslig Utvalg med kreative og konstruktive innspill.

Velkommen skal du være!