banerbaner2baner3

Nittedal Fotballag disponerer Nittedal Sentralidrettsanlegg til sin fotballaktivitet. Anlegget ligger tilknyttet Nittedal Ungdomskole midt i Nittedal og er enkelt å finne frem til (se Kart og veibeskrivelse).

Nittedal Sentralidrettsanlegg inneholder et topp moderne og nytt kunstgressanlegg som ble åpnet Sommeren 2009. Anlegget består av 3 kunstgressbaner – en bane for 11’er kamper , en for 7’er kamper og en for 5’er fotball.

Vi har kiosk (kun åpen i kampsesong), garderobe og toalett og det foreligger planer om både tribuneanlegg og samlingsrom i 2010.

Anlegget har også en flott 11’er gressbane og et stort gress treningsfelt mot Bjertnes videregående skole. Gresset er åpent fra ca 20-Mai til 15.oktober

I perioder ved store behov for plass disponerer også laget grusbaner ved Bjertnes videregående skole (enten en 7’er bane eller to 5’er baner) og grusbane på Sørli skole (to 5’er baner)

Parkering gjøres primært på Ungdomskolen eller på Bjertnes Videregående skole hvis det er trangt om plassen.

Vi har lagt ved noen bilder fra åpningen av Kunstgressanlegget i forbindelse med årets bygdeturnering i Nittedal. Nittedal er både takknemlige og stolte av å kunne tilby flotte treningsforhold til våre over 400 aktive fotballspillere.