Ny trenerveileder/klubbutvikler i NIL Fotball!

A-lag, Fotball, Gutter 00, Gutter 01, Gutter 02, Gutter 04, Gutter 05, Gutter 06, Gutter 07, Gutter 08, Gutter 10, Gutter 19, Gutter 99, gutter-09, Jenter 02, Jenter 04, Jenter 05, Jenter 06, Jenter 07, Jenter 08, Jenter 10, Uncategorized

Vi er glade for å fortelle at Nittedal IL Fotball har ansatt Ole Kristian Rønningen som trenerveileder hos oss i 2017. Dette er en av to nyopprettede stillinger for 2017, med mulighet for forlengelse i årene framover.

Ole Kristian er kjent for mange av dere, og har vært aktiv som spiller og trener både hos oss og i andre klubber i mange år, senest som trener for Gjelleråsen Kvinner.  Han har også sittet i styret i Nittedal IL Fotball. Han har svært god og bred fotballkompetanse og erfaring, i tillegg til kjennskap og forståelse for hvordan man kan gi trenere gode forutsetninger for å trene og utvikle spillere i ulike årstrinn.

Ole Kristian begynner hos oss 1. januar 2017, og vi gleder oss til å se han på feltet!

Vi minner også om at vi fremdeles ønsker oss en trenerveileder som skal jobbe sammen med Ole Kristian, primært med fokus på de yngre årsklassene.