SALG AV SKRAPELODDSKALENDER TIL JUL!

A-lag, Fotball, Gutter 00, Gutter 01, Gutter 02, Gutter 04, Gutter 05, Gutter 06, Gutter 07, Gutter 08, Gutter 10, Gutter 99, gutter-09, Jenter 02, Jenter 04, Jenter 05, Jenter 06, Jenter 07, Jenter 08, Jenter 10, jenter-09, Uncategorized

Vi håper at julekalendersalget har gått greit og at pengene kommer inn til lagledere/dugnadsledere fortløpende. Pengene skal være inne på klubbkonto, merket med navn og årskull senest 29. november.
Julekalendrene er verdipapirer, i den forstand at klubben må betale for disse uansett om de blir solgt eller ikke.
Derfor er det viktig at dere returnerer de kalendrene dere har til overs med det samme dersom dere har fått flere enn aktive spillere.

Overskytende skrapeloddkalenderne kan leveres på klubbhuset, søndag 27. november fra kl 19 – 20. Om dere ikke har anledning til å levere denne dagen, så kan de leveres hjemme hos Elly Retteråsen, Øvre Huseby 13, innen søndag.

NB! Dersom noen lag har lyst til å tjene noen gode kroner til lagkonto, er det mulig å få ekstra lodd fra oss (det er noen igjen!). Dere vil da sitte igjen med 25 kroner per solgte lodd, som burde være en god deal! Første mann til mølla – send mail til meg en mail til fotball@nittedalil.no om dere ønsker ekstra kalendere.

1. desember er allerede om en uke, og sånn sett er det «ferskvare» vi selger og dette er datoen «best før».
TAKK FOR AT DERE STILLER OPP!