Nittedal IL informerer

Fotball, Friidrett, Innebandy, Nittedal IL, Ski, Tennis

Nittedal IL går nå over til nytt system når Norges Idrettsforbund nå har gått bort fra tidligere løsning fra N3 Sport vedrørende medlemsregistrering og innkreving av medlemsavgifter. Nittedal IL vil nå sende ut alle kontingenter og avgifter gjennom det nye systemet til NIF som heter Klubbadmin.

I oppstartsfasen ser vi at noen vil finne det vanskelig å selv logge seg inn på egen brukerprofil for å hente ut faktura, men vi håper at dette etterhvert blir en løsning alle blir fortrolige med.

Les informasjon om klubbadmin:

Ny løsning for medlemsadministrasjon i norsk idrett

Idrettens nye løsning, KlubbAdmin, vil gi alle idrettslag (med underliggende organisasjon) mulighet til å administrere medlemmer, familierelasjoner, sende e-post/sms, kreve inn kontingent og treningsavgifter med mer via online betaling.

KlubbAdmin er en enkel og sikker nettbasert løsning som skal tilby det rimeligste alternativet for online betaling i markedet. Selve løsningen tilbys klubbene kostnadsfritt.

Løsningen skal bidra til bedre kvalitet i medlemsdata både lokalt og sentralt. Prosjektet setter brukervennligheten i fokus, og det ideelle målet er at løsningen skal være så enkel i bruk at det ikke kreves opplæring eller support.