Tre år med Ellco Etikett AS!

Fotball, Friidrett, friidrett, Innebandy, Ishockey og skøytesport, Nittedal IL, Ski

Ellco Etikett har produsert etiketter i Nittedal siden oppstarten i 1985. Med kunder i alle mulige bransjer over hele landet, og klistremerker til de fleste formål, har bedriften vært en suksess fra første dag.

– Med røtter i Nittedal var det naturlig å bidra litt til lokalt idrettsliv, og i mange år har Ellco Etikett derfor vært sponsor av NIL. Først og fremst skigruppen, og nå Nittedal Idrettslag generelt. Vi ser frem til et godt samarbeid med klubben, og håper støtten kommer godt med, forteller daglig leder, Christian Egedius.

Daglig leder i Nittedal IL, Jørgen Klem er strålende fornøyd med å ha Ellco Etikett på lag i tre år. Til høyre daglig leder i bedriften, Christian Egedius. 

– Nittedal IL er veldig fornøyd med at Ellco Etikett nå støtter hele NIL. Vi gleder oss til samarbeidet. I fjor fikk vi 500 NIL-klistremerker, og jeg ser flere og flere biler med vårt vakre emblem, sier daglig leder Jørgen Klem.

Nittedal IL takker for støtten og ser frem til samarbeid de neste tre årene. Mer om bedriften her: https://ellco.no/