Skøytebanen snart klar til bruk!

Fotball, Friidrett, Nittedal IL, Ski

Sigmund Wangen har i flere år på eget initiativ sørget for at barn og voksne i Nittedal har et skøytetilbud. I år har isleggingen vært spesielt vanskelig med mye mildvær og deretter snøfall under vanningsprossessen. Likevel ser vi at det snart nærmer seg åpning av banen. Sigmund har til tross for vanskelige værforhold allerede vannet banen 11 ganger og han regner med at den vil nærme seg god kvalitet om forholdene tillater ytterligere 2-3 runder med vanning.

Når vi besøkte han på banen i dag, så vi tydelige spor fra både biler, mennesker og hunder på banen. Ferdsel på banen når den er belagt med et snølag, gjør iskvaliteten dårlig. Nedtråkket snø fester seg som klumper i isen og er ikke mulig å fjerne. Vi håper at alle som ferdes rundt banen ikke går ut på isen i tiden fremover og heller benytter seg av gangveien, som både er brøytet og har belysning.

Vi vil gjerne takke Sigmund for innsatsen for spesielt barna i lokalmiljøet. Vi setter stor pris på at du setter av mange, mange timer i året på dette. Det er slike ildsjeler som er med på å gjøre idrett gøy!