Samarbeidslaget til finalen i Briskeby Cup

Fotball, Jenter 15

NIL/GIF J15 2.lag reiste til Briskeby Cup med ambisjoner om å gjøre det bra. Vi hadde et veldig tett kampprogram på lørdag med 4 kamper (på 2 * 20 min) og bare 45 min pause mellom hver kamp! Jentene taklet det veldig bra. Vi startet mot 16-års laget Brumunddal. Vi var enige om å gå knallhardt ut de første 5 ,min og jentene fulgte planen til punkt og prikke. Vi tok ledelsen etter bare et par, tre minutter ved Sara! Det ble en spennende kamp, der vi stadig slapp motstanderne inn i kampen, men vi scora det avgjørende målet rett før slutt og vant 3-2. De to andre målene ble scora av Mina En god start!

Neste kamp var også mot et 16-års lag, Varde. Vi pressa på og hadde noen store sjanser, men klarte ikke å score. Men, vi holdt nullen og fikk med oss 1 poeng fra den kampen. Deretter sto Jardar (J98) for tur. De slo vi 2-0, og det kunne fort blitt flere mål også. Målscorere her var Maren og Sara. Siste gruppespillkampen var mot Lille Tøyen. De hadde, som oss, 2 seiere og 1 uavgjort. Det blei en jevn kamp hvor begge lagene bar preg av at det var den fjerde kampen og at beina begynte å bli litt tunge…. Lille Tøyen hadde svært aktive trenere/ledere og ville gjerne slå oss (vi hadde best målforskjell). MEN, 1 min før slutt løp Sara fra alle og satte ballen i mål.

Godt fornøyde med å vinne pulja fikk jentene en velfortjent dusj før vi gikk til Ankerskogen og fikk med oss Stian Blipp, Byz, Cir.Cus og Tone Damli. Med puljeseier gikk vi rett til semifinale og kunne sove lenge på søndag. Dessverre måtte Louise gi seg med vonde knær og Warissara måtte også hjem. De 13 spillerne vi hadde igjen var klare!

Vi møtte Varde på en etter hvert svært våt gressbane! Vi starta kampen bra og hadde mange sjanser i første omgang, men fikk ikke uttelling. Vi kjørte på i 2.omgang, selv om hele himmelen åpna seg og lyn og torden smalt sto jentene skikkelig på. I de siste sekundene kom Mina på et supert løp, ble felt og vi fikk straffe. Sofie satte den i mål og vi var klare for finale på Briskeby stadion. Det var en stor opplevelse å få være med på innmarsj, opprop av navnene og storskjerm!! Finalen blei jevn og vi hadde flere gigantiske målsjanser, men klarte dessverre ikke å overliste keeperen til Brumunddal i dag. I 2.omg sto kampen og vippa og dessverre var det Brumunddal som fikk en scoring inn.

Tap i finalen til tross, jentene har gjort en VELDIG god innsats i helga og skal være stolte og fornøyde med 2.plass!