Re: Trollcup 2016

Jenter 08

blockquote, div.yahoo_quoted { margin-left: 0 !important; border-left:1px #715FFA solid !important; padding-left:1ex !important; background-color:white !important; } blockquote, div.yahoo_quoted { margin-left: 0 !important; border-left:1px #715FFA solid !important; padding-left:1ex !important; background-color:white !important; } Det hørtes bra ut. Vi bestiller gjerne en 8 sengs leilighet. Har noen besteforeldre som også vil være med. 
Setter pris på at du gidder å styre med dette. Utakknemlig jobb.
Ha en fin dag
Mvh Lars Kristiansen 

Sent from Yahoo Mail for iPhone

On søndag, oktober 18, 2015, 11:36 p.m., NIL jenter 2008 wrote:

Vi har kommet fram til at det blir for dyrt å booke hotellrom på Nermo. Jeg  beklager alt rotet og å måtte skuffe de som hadde lyst til å bo der.

Laget kommer heller til å prøve å booke leiligheter i Sørlia.http://www2.hafjellresort.no/no/overnatting/a62040/alpin-apartments-s%C3%B8rlia/detaljer
De har gitt oss tilbud med følgende priser, men har også et par andre tilbud ute så det er ikke garantert at det fremdeles er ledig. Jeg tar kontakt med de i morgen for å bekrefte hvor mange som faktisk er ledige av hver type.
4-sengs leiligheter, 2 soverom:     2 980,- for helgen inkludert sluttvask8-sengs leiligheter, 3 soverom:     3 960,- for helgen inkludert sluttvask10-sengs leiligheter, 3 soverom:    4 460,- for helgen inkludert sluttvask
Synspunkter og tilbakemeldinger på om dette er aktuelt eller om rimeligere alternativer ønskes er velkomne.
Mvh,TV