Lagfoto Mandag 18. mai kl 19:45 – 20:30

Jenter 05

Alle lag i Nittedal IL Fotball skal fotograferes i de nye spillerdraktene i mai. Fotograferingen foregår på Klubbhuset. Det ferdige produktet blir også et historisk dokument da det vil dokumentere med bilde og navn, hvem som var medlem i Nittedal IL Fotball det året klubben gikk inn i sitt 100 års jubileum.

Alle stiller i de nye draktene, fotballsko, Nike shorts/strømper. Trenere stiller i full uniform (dere har vært innom Sport1 og bestillt?)

Håper at alle kan prioritere dette slik at vi kan stille fullt lag. Om ditt barn ikke kan komme gi beskjed.

Ellers, når vi først har fotografer på huset ønsker klubben å ta bilder til bruk til dekor av klubbhus, nettside, brosjyrer, sponsor osv. Vi ønsker en gutt og en jente fra alle årskullene som modeller. Hvis det er noen som har en datter som melder seg til dette, send en mail til nilfotballj05@gmail.com. Er det flere som melder seg så trekker vi lodd onsdag 13. mai etter kl 18.