Dugnad TINE fotballskole

Jenter 05
Tradisjonen tro er det foresatte til spillere som skal opp i 5-klasse som er ansvarlige for å arrangere TINE fotballskole. I år er det oss, sammen med de foresatte til guttene! Men vi er så heldige at en erfaren komite som tar seg av det meste av planlegging og organisering. Vår jobb blir derfor å stille opp (minst) 1 dag hver i løpet av uka og ta med 3L vaffelrøre.
Dugnadsliste er sendt ut med mail. Har du ikke fått den, ta kontakt.
Alle må stille opp på oppsatt vakt, uansett! (Også dere som er på ferie eller har barn som ikke er med på fotballskolen, dette gjelder også trenere og lagledere). Passer det ikke, bytt med noen andre, få noen andre til å stille for dere eller lei inn noen fra Manpower, og meld fra om endringen.
Foreløpig er alle satt opp en dag hver. Men vi trenger fortsatt 10 dugnadsdager som må bemannes. Foreløpig ber vi om frivillige til å melde seg. Har vi ikke fått nok frivillige innen Fredag 13. Mars så blir det loddtrekning for å fylle de siste posisjonene. Så løp og meld dere til tjeneste, første mann/kvinne til mølla får først velge dag! De som stiller til esktravakt trenger ikke å ta med vaffelrøre denne dagen.
Erfaringene fra tidligere år er at det er morsomme, sosiale og trivelige timer nede på sletta, med mye aktivitet og blide barn.
Vi starter hver dag på NIL-huset kl 09:00 og holder på til det er ferdig ryddet opp. (Spillerne går kl 15:00).
Vi kommer tilbake med mer detaljert informasjon og vaffeloppskrift når det nærmer seg. Vedlagt ligger det også en instruks fra fjoråret med arbeidsoppgaver (endringer kan forekomme).
Bytter av vakter, påmelding til ekstravakter eller spørsmål til Bettina (bettina@slyngstadli.no)