Trollcup – Et fotballeventyr

Fotball, Jenter 02

Bilde av det blå laget øverst.

Nok en gang hadde Jenter-02 tatt turen til Trollcup ved Øyer, og nok en gang var værgudene på «vår side». I 2012 hadde vi nær 30 grader gjennom hele helgen, og i år lå temperaturen stabilt rundt 23-25 grader – bedre kunne vi ikke hatt det.

Vi samlet oss utover kvelden på fredag, og hadde et trivelig lag med god mat og godt drikke. Kokken Kjetil hadde som vanlig forberedt en god og innholdsrik taco, og med gode hjelpere så ble dette en super kveld.

Vi hadde med 2 lag til cup’en, og kampene ble spredd litt utover lørdag og søndag, og fritiden ble selvfølgelig brukt i Hunderfossen Familiepark. Kampene startet forrykende lørdag morgen da det røde laget «kjørte over» Rælingen og Dal, og det ble seier i begge kampene. Glimrende spill og beinhard jobbing 🙂

Lørdagen fortsatte med 2 kamper for det blå laget, hvor de startet med knepent tap for Søre Ål, og fortsatte med en sterk kamp og uavgjort mot Vingar. Her ble det også litt dramatikk, da 1 spiller fra hvert lag havnet på Lillehammer sykehus for en sjekk. Heldigvis ingen alvorlige skader.

Lørdagskvelden ble nok en fin og sosial samling, denne kvelden var det lasagne og indisk som sto på menyen til kokken, og hjelperne sto nok en gang i kø for å bidra.

Kampene på søndag ble også en morsom opplevelse. Det blå laget hadde en 2 av sine bedre kamper denne sesongen, og slo først Søre Ål 6-3 før de avsluttet med 1-0 i en forrykende kamp mot Høybråten og Stovner. Her ble keeper Ingrid den store helten med bl.a. strafferedning og full stengning av målet i sluttminuttene.

Det røde laget avsluttet cup’en med to uavgjorte kamper. Hvilke lag de møtte og hvordan kampene forløp er ukjent for forfatteren, da han lå henslengt i gresset på Hunderfossen 🙂

Bilde av det røde laget:

WP_20130525_004

Takk til trenere, lagleder, kokken og alle barna og foreldrene som bidro til at dette ble en super cup-helg!

Terje