Super opphenting

Jenter 02

Jenter 02 hadde onsdag kveld (8.mai) kamp mot Skedsmo på Skedsmo kunstgress. Været var, som vanlig på Skedsmo, kaldt og vått!

Kampen startet med 2 raske scoringer for Skedsmo, før jentene våre kom til hektene og fikk bra kontroll på kampen. Våre jenter hadde mange store sjanser, og det var bare «stang ut» som gjorde at stillingen forble 2-0 til Skedsmo ved pause.

Andre omgang startet som den første, 2 raske scoringer fra Skedsmo, og stillingen var dermed 4-0! Og vi på sidelinjen tenkte nok ikke på annet enn å begrense tapet.

Men jentene ville det annerledes, etter STOR innsats, fikk jentene uttelling, 4-0 ble til 4-1, 4-2 og 4-3. Og med kun et par minutter igjen fikk jentene lønn for strevet, Utligning til 4-4. Og jentene var faktisk nærmere seier 4-5 enn Skedsmo de siste sekundene.