Sambafotball i møkkavær‏

Gutter 04

Torsdag kveld møttes NIL G04 Jevnaker til treningskamp på kunstgresset.

Det hadde snødd tidligere på dagen, men ved kampstart var det striregn og sur vind.

Nesten alle våre gutter var på plass, så vi delte oss i to og lagene spilte en omgang hver.

Første kamp med 2 x 30 min!

Vi spilte i en 3 -3 formasjon, noe som funket veldig bra.

Særlig imponerende var forsvarsspillet. Jevnaker kom til få sjanser, selv om de hadde spilt 5-er fotball uten tap i løpet av en hel sesong!

I første omgang hadde Jevnaker noen farlige kontringer, men vi hadde mesteparten av spillet og sjansene.

20 sekunder før pause scoret Jevnaker og tok ledelsen 1-0.

Vi stilte med et helt nytt lag i 2. omgang, men de fortsatte det fine spillet. Først utlikning ved Aron før Jevnaker gikk opp til 2-1.

Mot slutten jobbet Henrik knallhardt med å forstyrre Jevnaker-forsvaret, som ble presset til å gi fra seg ballen. William var våkent med på en retur og satte ballen i mål fra kanten.

Nok en gang kom vi tilbake etter å ha ligget under.

Alt i alt var dette en skikkelig opptur og vi trenerne var enige om det muligens er den beste kampen vi noen gang har spilt.

Veldig morsomt å spille mot en jevn motstander. Planen er at vi skal spille en ny treningskamp på Jevnaker når snøen har gått.

Caroline hadde organisert kakebakst og pizzasnurrer, og det smakte godt etterpå (det så i hvertfall ut som flere av spillerne syntes det var et godt påfunnJ).