Knepen seier mot selveste Lørenskog!

Gutter 04

Knepen seier mot selveste LØRENSKOG

Etter to klare tap mot Lørenskog tidligere i år (4-12 og 4-16) trodde nok de fleste Lørenskogspillerne at det skulle bli lett match også denne gangen.

Våre gutter ville det annerledes. Med en fantastisk innsats og mye virkelig bra spill, ble det til slutt en knepen 8-7 seier.

Mange spillere tegnet seg på scoringslista og Anders storspilte i mål.

Flere ganger ledet Lørenskog, men vi kom tilbake.

I denne kampen var det en fryd å være trener!

I 2. omgang hadde vi et mønsterangrep av en breakdown som selv Drillo ville vært stolt av.

Det startet med Ola i forsvar, rask sentring opp til Emil CV på kanten, hardt og presist inn foran mål der Herman kom stormende…

Demping og skudd i lengste hjørne, det var en herlig lagscoring der mange bidro før ballen satt i kassa.

Vi fikk også hjelp av et par innleide spillere fra blått lag, og da Emil CV tuppa ballen i krysset fra femten meter to minutter før slutt, var det avgjort.

Vi gikk opp til 8-6, og satte spikeren i kista!

Trenerteamet tok bølgen etter kampen, og vi tar den en gang til nå!