FOTBALL-KALAS!

Gutter 04
Det er alltid hyggelig å ta turen til Hakadal. Både stemningen og statistikken er god der.

Løkke-Lønaas var spent. Hele fem spillere på hvitt lag hadde meldt frafall. Henrik, Ulrik, Aleksander og Anders er alle gode, men de er ikke mange nok. Laget ble betydelig blåere da Emil Gaustad, Emil C. V. og Adam fra blått lag ble hentet inn. Genialt!!!

Før kamp ble vi enige om at nå går vi for SEIER. Vi vil vinne! Intet mindre.

Alle var enige om at da må vi trå til. Trå til skikkelig. Spille pent, men være tøffe. Løpe til krampa tar oss for å hjelpe hverandre. Jobbe hardt sammen, både framover og bakover, som ett lag. Gutta var tente og klare…

 

Det var tydelig i kampen også – de var tente. Det var høy intensitet! De løp. De jobba. De var gira. De markerte tett. De brukte stemmen. Og: de spilte pasninger. Ikke en pasning her og en pasning der. Men ganske mange av dem, de spilte sammen. Det var ekte fotball og fotballglede!

Vi hadde mange sjanser. Det var skudd både i stanga og i tverra (som mange tror heter tvælla).

Og det ble mål. Klart det ble mål. Da de blå/hvite ledet 4-0 fikk Hakadal innpå en ekstra spiller. Det ble naturlig nok jevnere, likevel slapp vi kun inn ett mål. Keeper-Adam sto helt suverent, i begge omganger. Og de blå/hvite putta et par mål til.

NIL-publikumet vant på sidelinja. Stemningen var elektrisk. Det var tilløp til allsang (det var dét?).

Kampen vant vi 6-1.

Trener´n ble gira og kjepphøy, mens gutta var super fornøyde. Det er en kul gjeng.

Ollern