Storseier på bortebane – Hakadal ble hakkemat!

Gutter 04

Det var en spent gjeng som tok turen nordover for å se hva naboen kunne varte opp med av motstand.

Før kampen hadde vi to fokuspunkter: Snakke sammen på banen, og forsvaret skulle få lov til å gå i angrep når sjansen bød seg.

Vi hadde også en «debutant» med oss i dag, Ulrik fra Rotnes spilte sin første kamp for hvitt lag.

Velkommen i gjengen!

I starten av kampen hadde vi ballen mest, og fikk flere store sjanser.

Det var mye fint pasningsspill å se.

Hakadals taktikk ble klar da deres forsvarsspiller fikk ballen av keeper.

Han ropte så høyt han kunne: Løp oppover, jeg dræler!

Og taktikken funket: På deres første sjanse, klarte de å lure inne en markkryper nede i hjørnet. 0-1.

Vi fortsatte det gode spillet, og på slutten av omgangen hadde vi snudd kampen og ledet til pause.

Andre omgang ble en ren parademarsj, med mange fine scoringer og flere tegnet seg på scoringslista.

Selv da Hakadal satte på en ekstra utespiller,  hadde vi overtaket i kampen og scoret flere mål.

Det ble til slutt 8-2. Super innsats av alle!