G04 hvit – Hjemmekamp mot Skjetten endte uavgjort

Gutter 04

Etter noen spennende og lærerike treningskamper, var vi endelig i gang med seriespillet.

Første kamp gikk mot Skjetten hjemme.

Det bølget fram i tilbake hele første omgang, men ingen av lagene klarte å overliste vår gode kepper Håvard Andreas eller Skjettens flyvekeeper som var med opp på alle cornere! 0-0 til pause.

I andre omgang var det først Skjetten som fikk inn en suser på Anders i buret.

Deretter stengte Anders kassa med flere ypperlige redninger.

I motsatt ende ble det fart i sakene, og etter flere sjanser klarte Herman til slutt å pirke inn utligningen alene med keeper.

Kampen stod og vippet, og publikum bet negler på stillingen 1-1.

Etter et litt svakt Skjetten-forsøk, spratt ballen rett inn til Anders i buret.

Han bestemte seg for å kline til på direkten fra egen kasse.

Ballen suste over hele banen og rett i krysset på motsatt side!

Full forvirring blant spillere, dommere, publikum og minst Anders selv. Alle var like forfjamset…

Men dommeren godkjente den nydelige scoringen, og vi var i ledelsen 2-1. Full jubel blant gutter og publikum.

Noen minutter før slutt fikk Skjetten frispark rett foran mål. Skuddet  var hardt og da det i tillegg gikk via en spiller, var Anders sjanseløs.

Kampen endte 2-2. Tusen takk for glimrende innsats av alle gutta!