Oppstart etter sommerferien!

Gutter 04

Hei alle sammen!

 

Håper alle har hatt en strålende fin ferie og er klare til dyst!

Treningene for G04 starter opp samme uke som skolestart. Altså torsdag 22. august i uke 34. Vi er imidlertid tildelt treningstid på 7`er banen fra kl 17.30 til 19.00. Dersom det blir endringer på dette kommer vi tilbake med kontra beskjed. Altså TORSDAGER fra kl 17.30.

Rødt lag har fått endringer i kampoppsett grunnet et nytt lag i. I praksis så betyr det at vi har fått tilført en kamp 19.9.13 kl 17.30 mot Lørenskog Lilla. Det er en hjemmekamp som spilles på 5`er banen. Rødt lag får tilsendt oppdatert kampoppsett på mail. Ellers så kan oppdatert termintabell for begge lag til enhver tid sjekkes ut her: https://www.fotball.no/System-pages/TabellTermin/?tournamentId=134184

Høsten turneringer er som nevnt tidligere Bygdeturneringen, Grorud cup og Bendit cup på Li. Førstnevnte går av stabelen 13. til 15. september og det er NIL som er årets arrangør. Alle som ønsker å delta på årets Bygdeturnering må sende en mail til Caroline innen 25. august! Mailadressen er som før; caroline_cappelen@hotmail.com Deltakeravgiften er faktisk litt uviss, men så snart vi vet hva den er hvor mange deltakere vi har vil det gå ut info om beløp. Det vil bli en del dugnadsoppgaver knyttet til turneringen. Dette kommer vi tilbake til så snart dette er klart.

Bendit cup på Li og Grorud cup arrangeres samtidig 21. og 22. september.  Her har datoene blitt endret underveis, slik at vi nå ikke vil kunne delta på begge. Hvilken det blir kommer vi tilbake til. Men – dere vet sikkert nå allikevel om dere vil delta denne helgen eller ikke. For enkelhets skyld setter vi samme påmeldingsfrist her også. Mail til Caroline innen 25. august om man skal delta eller ikke.

Vi har fått innspill på at det ønskelig med en blanding av Sørli/Rotnes lag for å bidra til at alle blir kjent med hverandre på tvers av skolekretsene. Dette er noe vi tar med oss videre og vil bli drøftet igjen til våren. Kom gjerne med løpende innspill til oss på ting dere måtte ha på hjertet.

Ellers vil all informasjon løpende bli lagt ut her på denne siden. Det gjelder oppdaterte treningstider, kamper og annen info fra oss. Fint om dere alle tar turen innom her med jevne mellomrom, slik at dere får den infoen som trengs.

 

Mvh

Trenerteamet v/Caroline