Ukas kamper!

Gutter 04

Hei alle sammen!

Først og fremst tusen takk til alle dere som var med å gjorde årets 3v3-turnering til en kjempe fest! Alt fra dugnadsinnsats til kreative heiarop og engasjement. At væregudene viste seg fra sin blide side er vi heller ikke lei oss for.

Videre var også den gjengs oppfatningen av innsatsen på banen at guttene har økt nivået på sine fotballferdigheter! Det var mye bra fotballspill til glede for spillere og tilskuere. Selv om det ikke var mange seire, var det ikke de store målforskjellene. Og mange slitne men fornøyde fotballspillere på slutten av dagen indikerer en fabelaktig innsats fra alle 5 lag!

Om dere ønsker å ta en titt på bilder fra turneringen er det lagt ut bilder fra Fovea m.fl. på denne siden:  http://www.facebook.com/3v3Norge. Del gjerne bilder med oss om dere har noen blinkskudd også!

Denne uka er det følgende kamptider:

Blått lag:

19.06.2013 onsdag 18:30 Strømmen Hvit Nittedal Blå Strømmen grus 5er B

 

Oppmøte kl 17.30 på Nittedal ungdomsskole eller 20 minutter før kampstart på strømmen.

Rødt lag:

20.06.2013 torsdag 18:30 Nittedal Rød Skedsmo Lilla Nittedal mini 5er

Oppmøte som vanlig kl 18.00 på 7`er banen.

 

Mvh

 

Caroline 🙂