NIL Fotball samarbeider med Vålerenga Kvinner

Fotball, Nittedal IL

NIL Fotball inngår en samarbeidsavtale med Vålerenga IF Kvinner for utvikling av jentespillere i klubben. Avtalen har en prøveperiode på 6 måneder før man evaluerer samarbeidet før eventuell utvidelse av samarbeidet.

-Vi har lenge hatt et hospiteringssamarbeid med LSK Kvinner, men har denne gangen valgt å sjekke ut hva VIF kan tilby, sier Sportslig Leder Kjetil Jotvedt. -Vi fortsetter det gode samarbeidet vi har med LSK for guttene, men for jentene har vi denne gangen valgt Vålerenga, fortsetter Jotvedt.

VIF har de senere årene vært svært gode på eldre junior og kvinner senior, og jobber også godt med samarbeidende klubber på hele Østlandet.

-For vår del er det viktig at vi klarer å tilby våre største talenter en god treningshverdag. Helst skal dette skje i egen klubb, men noen ganger trenger vi hjelp for å utfordre de som er lengst fremme. Det får vi hos VIF, avslutter Jotvedt.

Allerede nå har flere jenter født i 2007 og 2008 fått prøve seg på Vålerengas treningsdager #VIFung, som er en samling av kretsaktuelle spillere på tvers av klubbene VIF samarbeider med.