12 spillere fra Nittedal IL på sone!

Fotball, Nittedal IL

I går ble sonegruppene for 2008, 2007, 2006 og 2005 (jenter og gutter) presentert, og Nittedal IL har totalt 12 spillere med i disse klassene. Det er veldig bra og gratulerer til de som ble tatt ut. I tillegg er det tre jentespillere som har takket nei. Vi kan ta med at på gutter 2007, så har Nittedal IL like mange sonespillere som LSK og Ull/Kisa. Det er sterkt!

–          NIL Fotball vil først og fremst gratulere hver enkelt med en strålende prestasjon. For mange er det gode prestasjoner over lang tid som gjør at de er tatt ut igjen, mens for noen har de tatt første steg i NFF Landslagsskolen. Dette er utrolig bra!  For klubben gir dette motivasjon til alle de trenerne som står på for å gi alle, enten man er aktuell for sone/krets eller ikke, en god og utfordrende fotballhverdag. Det er motiverende. Det gir også klubben en indikasjon på at vi er på rett vei og at det jobbes bra. Det er godt å vite, sier en meget fornøyd leder i Fotballgruppa, Øystein Nygård.

Det var tøffere å være med denne runden. På grunn av covid-19 er det færre sonegrupper i kretssesongen 2020/2021.

Mer om uttakene her: https://www.fotball.no/kretser/akershus/spillerutvikling/sone/

Sonetreningene starter denne uka, og Nittedal IL ønsker alle våre spillere lykke til.