G13 Seriemestere!

Fotball, Nittedal IL

G13 har stilt med to lag i år, ett i 1. div og ett i 3. div, og gutta ble denne uken seriemestere i 3. div.

Siste kamp mot Gjerdrum ble en skikkelig slitekamp hvor Nittedal til slutt gikk av med seieren 3-1. Gutta er ubeseiret gjennom sesongen og har stått på og spilt som ett lag; med mestring, utvikling og idrettsglede i fokus. Gutta viste idrettsglede på høyt nivå når alle på laget (inkl de som ikke spilte kampen og de som til vanlig spiller i 1. div) stormet banen etter kampslutt mot Gjerdrum for å feire seriemesterskapet sammen med de som var på banen. Det hjalp også godt med ny publikumsrekord; foreldre på kryss og tvers av divisjoner stilte opp for å heie frem gutta. Idrettsglede til å få gåsehud av – heia Nittedal fotball.

Nå venter to kamper mot Eidsvold IF, som vant sin avdeling, for å avgjøre hvem som blir avdelingsmester. Vi gleder oss!