Solid kretslagskamp av Merete Solberg

Fotball, Nittedal IL

Sist helg spilte Nittedal ILs Merete Solberg fra start for Akershus Kretslag mot Indre Østland. Merete leverte en meget god kamp og Akershus vant 3-2. Midtbanespilleren, med fantastiske tekniske ferdigheter og fotballforståelses, spiller til vanlig på Nittedal J13.

Dette er en gjeng fotballglade jenter som hevder seg godt blant de beste jentelagene i kretsen. De er 22 spillere og med et solid støtteapparat rundt seg – har de fokus både på det sportslige og det sosiale. I regi av Akershus fotballkrets sitt spillerutviklingsprogram har de fire spillere med – to på sone 2 og to på sone 1.

Detter er en herlig gjeng – Nittedal J13.

Nittedal IL er stolt av å ha spillere på kretslag og håper Meretes deltakelse inspirerer hennes lagvenninner og andre fotballjenter i klubben til å nå sine mål.