Nittedal IL med to spillere på Akershus G13

Fotball, Nittedal IL

Nittedal IL G13 er ett av kretsens aller beste lag, og det er veldig gøy for klubben å følge med på gutta for tiden. Laget består av 28 flotte gutter, og har helt fra gutta var små blitt ledet av et stabilt trenerteam med hovedtrener Roger Lindborg Didriksen i spissen.

I innendørs KM i januar tok laget en svært sterk andreplass etter å ha gått ubeseiret gjennom innledende kamper lørdag, før de kom seg helt til finalen etter seire og festfotball helt fra 16-delsfinalen og fram til en overlegen seier semifinalen. I en knallhard og jevn finale mot Ull/Kisa ledet gutta til det kun gjenstod sekunder, men måtte til slutt ta til takke med sølvet etter å ha tapt på straffesparkkonkurranse.

I regi av Akershus fotballkrets sitt spillerutviklingsprogram har laget hele åtte spillere med. Fem spillere er inne på Sone 2 og tre spillere på Sone 1.  I går var det uttak til den første kretskampen for Akershus G13, og fra Nittedal IL ble Alexander Røssing-Lelesiit og Amund Sæther Arntsen tatt ut i troppen som skal representere kretsen i kamp mot Indre Østland fotballkrets på Jessheim stadion lørdag 8. februar.  Vi gratulerer gutta med uttaket og ønsker dem lykke til!

Klubben gratulerer Alexander og Amund med uttak til kretslagskamp!