NIL-Fotball søker assistenttrenere til NIL-Akademi

Fotball, Nittedal IL

Går du med en trenerdrøm i magen? Har du lyst til å lære mer? Ønsker du å få et innblikk i hvordan akademitreninger styres? Har du lyst til å bidra?

Nå kan du søke på jobb. Nittedal IL Fotball etablerer nå NIL Akademiet, for spillere i aldersgruppen 11-13 år (2008, 2007 og 2006) – både gutter og jenter. Dette er første gang klubben setter i gang et slikt tiltak – og dette vil være et prøveprosjekt to ganger i uka fra uke 39 til 48. Antall plasser: 50.

Nittedal IL søker etter en engasjert og positiv person med gode lederegenskaper, som er sterkt interessert i fotball og har gode samarbeidsevner, liker utfordringer og som kan være med to ganger i uka under dette prosjektet. Du vil ha rollen som assistent og ha med deg trenere med høy utdannelse – som du garantert vil lære mye av.
Kvinner/jenter oppfordres sterkt til å søke.

Lønn etter avtale.
Alder: Fra 17 år.
Søknad sendes til:
Øystein Nygård, Leder Nittedal IL Fotball: oystein.nygaard@gmail.com og Kjetil Jotvedt, Sportslig leder Nittedal IL Fotball: kjetil.jotvedt@gmail.com

Søknadsfrist: 16.september

Sportslig hilsen
Øystein Nygaard, Leder Nittedal IL Fotball.