Velkommen til 3v3 turnering i Nittedal!

Fotball, Nittedal IL

Lørdag 08.06 nærmer seg og vi gleder oss utrolig til å arrangere turnering nettopp for deg og ditt lag!
Det er 276 lag påmeldt så dette blir moro.

Vi er spesielt opptatt av å informere om følgende:

SJEKK AT DITT LAG ER MELDT PÅ I RIKTIG KLASSE
Det er påmelding etter alder, altså gruppe 09 er 9 år og født i 2010
Er påmeldingen feil – Ta umiddelbart kontakt med oss i 3v3 Nittedal ved steven-andrew.levine@no.abb.com

SI I FRA HVIS DU IKKE KAN STILLE PÅ LØRDAG!
Hvis du oppdager at laget ikke kan stille til lørdag (sykdom eller annet frafall) – Si fra så fort som mulig. Det er store konsekvenser for andre lag som står og venter når dagen kommer og motstanderen ikke dukker opp.

Kampoppsett kan du finne her: https://santander3v3nittedalil.cups.nu/2019,nb/result/

Det blir ikke gjort endringer på kampoppsettet slik at avmeldinger etter dette etterlater hull i kampoppsettet.

Baner
Det foregår spill på 17 baner og disse godt merket med flagg. Bane nr 18 holdes ledig slik at det er mulig for de lagene som har lyst til å spille flere kamper, eller går glipp av kamper pga manglende oppmøte, å bruke denne banen. Man må da selv bli enig med et annet lag og melde fra/booke tid i sekreteriatet.

Fair play og foreldrevettregler er noe kretsen legger stor vekt på. Det vil derfor være kampverter tilstedet med foreldrevettkort som deles ut hvis behov. Vi oppfordrer alle foreldre og trenere til å sette seg inn i disse reglene i forkant. Reglen kan finnes her:
https://www.fotball.no/…er3/foreldrevettregler/

Spillereglene for 3v3 turneringen ligger her: www.3v3.no/spilleregler/
NB! Det er korte kamper og det er felles start og stopp som ikke styres av dommeren på den enkelte bane, men ved lydsignal over høytaleranlegget. Sett dere derfor godt inn i spillereglene før dere kommer på turneringen. Det er kjedelig for spillerne å få ødelagt 1.kampen på grunn av misforståelser.

Underholdning
Vi er så heldig at Danseverket Nittedal skal holde et danseshow med to koreografier. Dette vil skje ca kl 12 og vil bli annonsert av speaker i forkant.

Parkering
Ved parkering vil det bli tatt 100 kroner i parkeringsavgift. Parkering kan betales med VIPPS 107858 eller kontant. Det er ønskelig at det betales med VIPPS og at denne betalingen er gjort klar i forkant av parkeringen.
Grunnet anleggsarbeider ved Nittedal Ungdomskole er det i år noe redusert parkeringskapasitet. Det oppfordres derfor til samkjøring både for å spare plass og miljø. Parkeringsvaktene vil gjøre sitt beste for at alle skal få parkert fort og effektivt, men det kan være noen utfordringer så vi ber om at det vises hensyn og respekt.

Det er 4 lokasjoner som brukes til parkering med følgende tildelinger av tidspunkt:

Første kamp i tidsrommet:
09-09:30 eller 11-11:30: Bjertnes Videregående Skole; Kvernstuveien 1
09:30-10 eller 11:30-12: Rotneshallen / Berget 2; Stasjonsveien 6
10:30-11 eller 12:30-13: Rotnes Barneskole; Skolebakken 2

Parkeringsvaktene vil være behjelpelig å finne andre lokasjoner hvis det skulle bli fullt, samt guide dere til banene fra parkeringsplassen.

Registrering av spillere er ikke nødvendig
Det er IKKE nødvendig å registrere enkeltspillere/levere spillerlister. Vi vil ved premieutdeling rope opp lagene samlet og bruke tiden på et skikkelig kamprop fremfor å rope opp navnene til enkeltspiller (husk å trene på kamprop)
Og igjen – Velkommen til NITTEDAL og 3v3 TURNERING

Med vennlig hilsen
3v3-teamet i Nittedal Fotball